La Tourteline van de "Truite d'Argent"
Description
De Tourteline is een recept van « La Truite d’argent »
+32(0)84 38 82 53 - truitewellin@gmail.com
Cost
Category
Hoofdgerecht
Season
Winter
Difficulty
Recipe
- bladerdeeg
- 2 preien
- 2 verse forellen
- 4 hele eieren
- 400 ml melk
Bak de bodem van het bladerdeeg
Snijd intussen de prei fijn en bak die met boter, zout en peper.
Pocheer de forel in een court-bouillon.
Als ze gaar zijn, verwijdert u het vel en de graten en snijdt u ze in kleine stukjes.
Schik de gestoomde prei en de stukjes forel op de bodem van het gebakken deeg.
Klop de eieren los met de melk, zout en peper.
Giet dit mengsel op de taart
Bakken in een warme oven gedurende 15 à 20 minuten
Dien op met een gemengde salade met gerookt spek