La Tourteline van de "Truite d'Argent"

Description

De Tourteline is een recept van « La Truite d’argent »

+32(0)84 38 82 53 - truitewellin@gmail.com

Cost

Category

Hoofdgerecht

Season

Winter

Difficulty

Recipe

Ingredients (4 people)

  • bladerdeeg
  • 2 preien
  • 2 verse forellen
  • 4 hele eieren
  • 400 ml melk

Preparation

Bak de bodem van het bladerdeeg

Snijd intussen de prei fijn en bak die met boter, zout en peper.

Pocheer de forel in een court-bouillon.

Als ze gaar zijn, verwijdert u het vel en de graten en snijdt u ze in kleine stukjes.

Schik de gestoomde prei en de stukjes forel op de bodem van het gebakken deeg.

Klop de eieren los met de melk, zout en peper.

Giet dit mengsel op de taart

Bakken in een warme oven gedurende 15 à 20 minuten


Suggestions

Dien op met een gemengde salade met gerookt spek

Chords

Spring naar de inhoud