Karamelmousse van la Pause Chocolat Thé
Description
De karamelmousse is een recept van La Pause Chocolat Thé
+32(0)61 23 32 02 / +32(0)61 53 58 14 - contact@lapausechocolat-the.com
Cost
Category
Dessert
Season
Winter
Difficulty
Recipe
- 75 g vloeibare room
- 75 g melk
- 30 g eierdooiers
- 15 g suiker
- 2,5 g gelatine
- 15 g water
- 350 g karamelchocolade
- 270 g opgeklopte slagroom
- 85 g dulcey bolletjes
Breng de vloeibare room en de melk aan de kook.
Giet de eierdooiers gemengd met de suiker in het mengsel.
Kook het mengsel op 82-84°C.
Zeef en voeg de gelatine toe.
Begin met het smelten van de chocolade en voeg geleidelijk de custard toe om een elastische en glanzende textuur te verkrijgen.
Wanneer het mengsel 40-45°C bereikt, voegt u de slagroom toe.