CAESAR WRAP MET ARDEENS BROOD
Description
Caesar wraps met Ardeens brood is een recept voorgesteld door Marcassou.
+32(0)84 45 00 00 - webshop@marcassou.be
Cost
Category
Voorgerecht
Season
Lente
Difficulty
Recipe
- 2 kipfilets
- 1 kippenbouillon
- 4 sneetjes Pain d'Ardenne (Marcassou filet d'Ardenne)
- 4 tortilla's
- 1 Little Gem sla in reepjes
- 20 g parmezaanschilfers
- fijngehakte peterselie
Voor de saus
- 1 teentje knoflook, gepeld
- 6 ansjovisfilets (uit blik)
- 1 theelepel zoete mosterd
- 1,5 eetlepel worcestershiresaus
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels yoghurt
- 50 g geraspte parmezaanse kaas
- Citroensap (naar smaak)
- Zwarte peper (naar smaak)
Leg de kipfilets in de bouillon en breng ze op middelhoog vuur aan de kook. Laat 10-15 minuten sudderen tot de kip gaar is. Daarna uit de bouillon halen, laten afkoelen en in reepjes snijden.
Bereid de saus. Pers de knoflook uit en hak de ansjovisfilets fijn. Meng met de mosterd, Worcestershiresaus, mayonaise, yoghurt en Parmezaanse kaas tot een gladde saus. Breng op smaak met citroensap en zwarte peper.
Snijd de Pain d'Ardenne in reepjes.
Beleg elke wrap met Little Gem sla en kipreepjes. Beleg met Pain d'Ardenne en saus, en garneer met Parmezaanschilfers en peterselie.