ZELFGEMAAKTE PANNEKOEKEN VAN LA PAUSE CHOCOLAT-THE
Description
Het recept voor de zelfgemaakte pannenkoeken is aangeboden door la Pause Chocolat-thé
+32(0)61 23 32 02 / +32(0)61 53 58 14 - contact@lapausechocolat-the.com
Cost
Category
Dessert
Season
Lente
Difficulty
Recipe
Recept voor 18 pannenkoeken:
- 5 eieren
- 450 g bloem
- 990 ml melk
Samenstelling:
- 1 pannenkoek
- 1 schep vanille-ijs
- 1 chocoladewolk
- Gezouten boter karamelsaus
Topping
- Cacao op de rand van de plaat
- Bloemsuiker
- Feuillantine
- Gezouten boter karamel praline
Meng alle ingrediënten tot een homogene pasta en bak uw pannenkoeken.
Plaats 1 chocolade wolk op de zijkant van het bord, met een pannenkoek in chiffonade erbovenop.
Bestrooi de hoeken van het bord met cacao.
Maak slagen van gezouten boterkaramel naast de crêpe en leg er een bolletje vanille-ijs op.
Plaats een gezouten boter karamel praline aan het einde van de karamel lijnen.
Bestrooi de crêpe met bloemsuiker en versier met feuillantine.