Varkenswangen van de Beenhouwerij Ismaël Martin

Description

De varkenswangen is een recept van de Beenhouwerij ismaël Martin.

+32(0)61 28 78 70 - martinisma@hotmail.com

Cost

Category

Hoofdgerecht

Season

Winter

Difficulty

Recipe

Ingredients (4 people)

  • 1 kg varkenswangen (Gelabelliseerd varken "porc fermier" cooperatief PGA)
  • 2 X 75 cl "la Chienne" bier van de « Brasserie de la Spèche »  in Ochamps.
  • Kruidenbuiltje
  • 1 wortel
  • Boer
  • Culinaire room

Preparation

Bruin in een steelpan de varkenswangen in hazelnootboter.

Bedekken nadien ruim met bier.

Voeg de gepelde en grof gesneden wortel alsook het kruidenbuiltje toe

Laat ongeveer een goed uur onafgedekt sudderen.

Wanneer de wangen gemakkelijk loskomen, haalt u ze uit de pan samen met het kruidenbuiltje en de wortelen om de saus af te maken.

Voeg een scheutje culinaire room, zout en peper toe.


Suggestions

Schik 2 varkenswangen en sprenkel de saus erover.

Serveer de varkenswangen met kroketten of gratin dauphinois en seizoensgroenten.

Chords

Spring naar de inhoud